Lär känna oss på Magnolia.

Magnolia Begravning är en borgerlig begravningsbyrå som handhar allt ifrån hämtning av den avlidne, ceremoniskapande, blommor, annons, catering, försäkringssökning, samt kistläggning/svepning. Välkommen att besöka oss i vårt fina kontor på Gamla Rådstugugatan 44 i Norrköping, eller boka ett hembesök, digitalt besök eller ett besök på ett begravningskontor nära dig.

Magnolia föddes som en idé för ett antal år sedan. Tanken var att kunna erbjuda en officiant som med specifik utbildning och träning kunde göra denna typ av akt än mer kvalitativ, personlig och vacker.

Behovet av borgerliga begravningar ökar ständigt, mycket tack vare att människor lämnar svenska kyrkan av olika anledningar. Alla människor, oavsett religion, kön eller socioekonomisk bakgrund förtjänar en vacker begravning.

Vi har tagit namnet Magnolia för att denna växt står för långsiktighet, skönhet och mångfald.

Om Magnoliablomman

Magnoliasläktet omfattar 210 arter som sinsemellan skiljer sig ganska mycket från varandra; magnolian finns både som träd eller buskar. Blommorna är ofta stora och väldoftande och finns i färgerna rosa, vit, lila och gul.

Magnoliasläktet är mycket gammalt och fanns till och med innan bina. Därför utvecklades blommorna för att pollineras av skalbaggar. Man har hittat magnoliafossiler som är över 20 miljoner år gamla.

Tryck här för att läsa mer om våra officianter.

Möt våra officianter