Nyheter

I samarbete med Blomsterverkstan bjuder vi in till en mysig kväll, där du får binda din egen julkrans! Under tiden som vi pysslar får vi njuta av glögg, pepparkakor och sköna toner av Sebastian Roos. Kransen får du givetvis ta med hem! Varmt välkommen att boka din plats nu på . Vi ses!

Läs mer

Välkommen till en minnesvärd kväll, fylld av ­nostalgi, ­härliga ­melodier och ­sköna ­takter med legendariska ­orkestern ­Hardes Big Band. Sångsolist ­Peter Trygg ­underhåller med ­Sinatra-sånger.­ Konserten pågår i två gånger 45 ­minuter och i ­pausen ­serverar vi kaffe, dryck och tilltugg.  TID: Torsdag 24 november klockan 19:00 i Magnoliasalen PLATS: Hospitalsgatan 1, i Strömparken, Norrköping Fri entré – boka nu! Begränsat antal platser. OSA…

Läs mer

Nu kan vi stolt meddela att vi har vår egen ceremonilokal, mitt i Norrköpings stadskärna, ett stenkast från Motala Ström. MagnoliaSalen har fått sitt namn efter den magnifika Magnolian som växer intill fasaden. Salen är minst lika majestätisk på insidan och bjuder på en vacker miljö för det sista avskedet. Läs mer om Magnoliasalen.

Läs mer