När du väljer oss.

Magnolia är alternativet till Svenska kyrkans ordning.
Vi står för en mycket hög kompetens i att skapa borgerliga begravningsceremonier. Skapandet är en viktig del i vårt arbete och vi tar oss an våra uppdrag med totalt engagemang och kärlek till arbetet.

Våra begravningsrådgivare och officianter har lång erfarenhet inom såväl begravningar som framträdande, så att du kan känna dig trygg hela vägen. Värme, sympati och nytänk är några av våra ledord. Vi brinner för att skapa ceremonier som inte bara möter dina förväntningar, utan som känns helt rätt i varje detalj.

Vad händer när du väljer Magnolia?

Vi börjar gärna med ett personligt möte för att höra hur ni tänkt er begravningen. Mötet kan ske hos oss på Gamla Rådstugugatan 44 i Norrköping eller på något av våra samarbetskontor runtom i Östergötland och norra Småland, eller så kan det ske hemma hos er, eller över länk/telefon. Det personliga mötet är grundläggande för att ceremonin ska bli så personlig och vacker som möjligt. Men det betyder inte att du behöver ha en klar bild över hur begravningen ska gå till. Våra erfarna rådgivare och officianter lyssnar på dig och guidar dig på vägen.

På mötet beslutar vi vilken form begravningsceremonin ska ha. Vi beslutar om var och när ceremonin ska hållas, samt vad den ska innehålla. Kanske vill du att begravningen ska vara klassisk med kista i ett kapell, eller så passar det bättre utomhus på favoritplatsen vid det älskade lantstället med en urna. Inga önskemål är främmande.